Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Daramy, de nieuwste aanwinst van Ajax!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek 'vragenvuur' en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Dit keer is aanwinst Mohamed Daramy aan de beurt. Gaaf!

10 september 2021 - 10:34
Daramy 1200 (1)
Zorg jij dat Daramy zich gelijk welkom voelt? © AFC Ajax

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek 'vragenvuur', waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life.

We hebben vleugelflitser Daramy bereid gevonden om jullie leukste vragen te beantwoorden. En dat is gaaf, want we verdenken jullie ervan dat jullie ontzettend toffe vragen weten te verzinnen voor de jonge Deense aanvaller over wie Nicolai Boilesen zo ontzettend positief is. Zorgen jullie dat hij zich een beetje welkom voelt? Mooi!

Aanbevolen
Boilesen: ‘Daramy is klaar voor de volgende stap’

Wat wil jij weten van de negentienjarige Deen, die zijn eerste minuten voor Ajax nog moet maken? De leukste inzending wordt beloond met een thuisshirt, waarop we Daramy een krabbel laten zetten. We verwachten een stukje originaliteit van de vragenstellers. Dat vinden de spelers vaak ook leuk, want de standaardvragen kennen ze wel…

We zijn dus nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag aan Daramy er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk jouw leukste vraag voor Daramy. Deze kun je mailen naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen die mee naar ons gesprek met de nieuwe aanvaller van ons aller Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >