Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Groningen!

Wat is de leukste weekendactiviteit die je kunt bedenken? Juist, Ajax live toejuichen in de Johan Cruijff Arena. Daarom geven we kaarten weg voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op zaterdag 25 september!

13 september 2021 - 10:36
Publiek Win Kaarten 1200
Wel juichen hè, als Ajax wint van FC Groningen! © De Brouwer

De ploeg van Erik ten Hag is bezig aan een drukke maand, met meestal drie wedstrijden per week. Dat is goed nieuws voor alle voetballiefhebbers, die graag een duel live bekijken. Nog leuker is het natuurlijk om dat vanaf de tribune te doen. Dat kan als je meespeelt met onze prijsvraag.

Je maakt dan namelijk kans op twee kaarten voor het duel met FC Groningen. Fijn toch! Op zaterdag 25 september wordt er om 18.45 uur afgetrapt. Juich jij Ajax straks naar een overwinning?

Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kun je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, maar je moet nog wel altijd rekening houden met een aantal coronazaken. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

Verder is het belangrijk dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Wij zorgen dat de winnaars hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt.

Goed, dan is het nu tijd voor leuke zaken. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder en misschien ben jij er wel live bij wanneer Ajax en FC Groningen de degens kruisen. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 19 september. De winnaars ontvangen daarna vanzelf bericht. Succes!

Ajax won afgelopen seizoen met 3-1 van FC Groningen. Wie scoorde de openingsgoal?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >