Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win door Timber gesigneerd Marley-shirt!

Voor de kleurrijke cover van ons magazine Ajax Life strikten we Jurriën Timber, die speciaal voor de fotoshoot het populaire Marley-shirt over zijn schouders trok. Precies dat shirt mogen we weggeven, inclusief een krabbeltje van de verdediger!

09 september 2021 - 09:10
Shirtjetimber800
Dit is een echt collectors item, hoor! © Ajax Life

Hoewel broer Quinten deze zomer Ajax heeft verlaten, draagt Jurriën dit seizoen ‘gewoon’ een shirt met zijn voorletter voor zijn achternaam. J. Timber dus. “Het is niet meer nodig, maar ik vind het wel mooi staan,” zegt hij in de tweede editie van ons magazine Ajax Life. “Quinten speelt bij FC Utrecht ook met Q. Timber achterop.” 

Het hele interview met Jurriën is sowieso het lezen waard. Weinig voetballers kenden zo’n stormachtige doorbraak als de jonge verdediger. In een halfjaar groeide hij uit van speler bij Jong Ajax tot EK-ganger. We spraken Timber over zijn ontwikkeling, maar blikten ook vooruit op dit seizoen.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 2 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Voor de fotoshoot van het magazine trok Timber het populaire Marley-shirt aan. En we hebben goed nieuws, want precies dat exemplaar mogen we weggeven aan een van onze leden. Het shirt is uiteraard voorzien van de handtekening van Timber, zodat het hier om een echt collectors item gaat. 

Wil jij kans maken op dit gesigneerde shirt? Snappen we! Het is dan wel zaak dat je het goede antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kunnen dit doen tot 30 september. Kort daarna nemen we contact op met de winnaar.

Prijsvraag: welk rugnummer draagt broer Quinten bij FC Utrecht?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >