Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: spelers en supporters vallen elkaar nog net niet in de armen

De Champions League-avond in een uitverkochte Johan Cruijff Arena met Besiktas JK als opponent was lekker. We waren er eindelijk weer bij. Spelers én supporters. De 2-0-zege werd dan ook uitstekend aangenomen. Het ererondje na het laatste fluitsignaal voelde fijn. De interactie tussen de helden op het veld en op de tribunes is weer volledig in ere hersteld.

29 september 2021 - 11:40

Natuurlijk liet Ventos zijn camera draaien, zoals hij altijd doet als er mooie beelden te scoren zijn. Natuurlijk voelen we nog de naweeën van corona, maar veel keert gelukkig ook weer terug naar de situatie die we van voor alle problemen kenden.

Ajax speelde in die periode Champions League in een verlaten Johan Cruijff Arena. Dat was vreselijk. Je hoorde de spelers tegen elkaar praten en elk fluitje van de arbiter weerkaatste tegen de lege tribunes. Geen applaus. Niet vooraf, niet tijdens en niet na. Dat is gelukkig voorbij.

Geniet daarom extra hard van bovenstaande beelden, waarop het feestje tussen supporters en spelers heerlijk wordt gevierd. Zo hoort het te zijn. En als je er allemaal geen genoeg van krijgt, check dan sowieso het YouTube-kanaal van Ventos. Daar is nog veel meer fraais te vinden.

Aanbevolen
Dat Ajax gelukkig maakt zie je zo in ons fotoverslag van Besiktas-thuis!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >