Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dat Ajax gelukkig maakt zie je zo in ons fotoverslag van Besiktas-thuis!

Het is deze dagen geweldig supporter van Ajax te zijn. Kijk alleen maar naar de gelukzalige blik van de Ajacied op de foto hieronder. Dat zegt werkelijk alles. Ons fotoverslag van Ajax - Besiktas (2-0) staat er echt vol mee. Bekijk dus snel alle mooie platen en geniet volop na van een nieuwe Champions League-zege.

29 september 2021 - 09:10
Fotoverslag Ajabes 1200
Dit gezicht zegt alles. Het is fijn Ajacied te zijn, deze dagen. © De Brouwer

Het CL-avondje begon bij daglicht en dat voelt toch nog altijd een beetje gek aan. Toch kwam de sfeer er snel genoeg in bij het horen van de hymne, het wapperen met de vlaggetjes en het meeblèren met stadionspeaker Rob van Rossum, toen hij de basiself voordroeg.

Het uitvak met daarin 2650 Turken liet ook van zich horen en daar werd vanuit de thuisvakken stevig op geantwoord. De dynamiek die dan ontstaat, is eigenlijk altijd wel fraai. Dat een aantal Besiktas-leeghoofden het een goed idee vond vuurwerk naar beneden te gooien, was daarentegen verre van fraai. De schrik zat er flink in bij een aantal Ajaxsupporters en dat begrijpen we heel goed.

Gelukkig beleefde het merendeel van de supporters een heerlijke Europese avond en dat is – zoals gezegd – echt heel goed terug te zien op de foto’s die De Brouwer voor ons schoot. Kijk maar snel, is echt leuk. Klaar met foto’s kijken? Stem je dan nog effe op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dank!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >