Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke spelers stuur jij de wei in tegen FC Groningen?

De ene wedstrijd is nog niet afgelopen, of de volgende is alweer in aantocht. Lekker veel Ajax dus, maar er moeten ook telkens keuzes worden gemaakt. Zaterdagavond komt FC Groningen op bezoek in Amsterdam. De hamvraag: welke elf spelers stuur jij de wei in?

24 september 2021 - 17:05
Kudusth11800
Stel jij Daramy en/of Kudus op tegen Groningen? © AFC Ajax

Het zijn fijne dagen om Ajacied te zijn. Een Europees showtje op bezoek bij Sporting CP, een negenklapper tegen SC Cambuur en vijf treffers op een doordeweekse avond in Sittard. Misschien nog wel mooier, tijdens deze drie duels kwamen tien (!) verschillende Ajacieden tot scoren.

Met de terugkeer van Mohammed Kudus heeft Erik Ten Hag er nog een extra optie bij voor de tien-positie, waar Steven Berghuis nu al meerdere wedstrijden de geblesseerde Davy Klaassen uitstekend vervangt. Tegen Groningen is Klaassen er gelukkig weer bij, terwijl Maarten Stekelenburg nog altijd absent is. 

Aanbevolen
Leden SV Ajax verkopen thuisduel met Besiktas uit!

Maar wie moet volgens jou tegen de ploeg uit het Hoge Noorden spelen? Het is een luxeprobleem. Stuur jij dezelfde namen die tegen Fortuna Sittard aan de aftrap verschenen het veld in of spaar je ook enkele jongens voor het Europese treffen met Besiktas? Tagliafico weer op linksback of doet Daley Blind het daar wel prima momenteel?

Keuzes, keuzes, keuzes! We zijn benieuwd naar jouw mening. Open snel onze app, ga naar tabblad ‘de tribune’, pik de wedstrijd tegen Groningen eruit en ga aan de slag. Je bepaalt allereerst in welke formatie je de Ajacieden laat spelen en sleept vervolgens jouw #tenhagself naar de juiste plek binnen de lijnen.

Deel jouw wedstrijdplan vooral op socials. Reken maar dat jouw mede-Ajacieden daar iets van vinden. Wellicht kijkt Ten Hag wel mee en spot hij een tactische variant die hij zelf nooit had kunnen bedenken! Wij reposten sowieso de aardigste ideeën. Dus hup, aan de slag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >