Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax verkopen thuisduel met Besiktas uit!

Ajax - Besiktas is uitverkocht, stijf uitverkocht zelfs! De laatste 10.000 kaarten gingen donderdag om 14.00 uur in de verkoop en verdwenen allemaal in de zakken van leden van SV Ajax. Op naar een heerlijk avondje Champions League. Is het al dinsdag, 18.45 uur?

24 september 2021 - 09:29
Uitverkocht 1200 (1)
Volle bak dinsdag tegen Besiktas met heel wat leden van SV Ajax op de tribune! © De Brouwer

Nee, zo ver is het nog niet, maar de voorpret is in elk geval volop gaande. Een volle Johan Cruijff Arena als de Champions League-hymne klinkt... Ach, wat hebben we het gemist en nu we weten dat precies dat weer gaat gebeuren, klotst bij ons het enthousiasme over de plinten.

Zo ook bij 10.000 van onze leden. Zij grepen hun kans toen ze donderdag aan de beurt waren voor het scoren van een kaartje. En gescoord werd er, nadat de seizoenkaarthouders eerder al aan zet waren geweest. Het bordje uitverkocht werd al snel aan de poort gehangen. Samen met de leden van SV Ajax moet het zeker lukken de spelers vocaal flink te ondersteunen tegen de Turkse landskampioen.

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht!

Na de eclatante 1-5-zege van Ajax op Sporting kan de ploeg van Erik ten Hag goede zaken doen door Besiktas eveneens te verslaan. In eigen huis, voor eigen publiek. Het aanvangstijdstip van 18.45 uur doet niet echt aan als Champions League, want het is dan nog licht buiten. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. We zorgen zelf wel voor de juiste sfeer!

Viste jij naast een kaartje voor Besiktas thuis? Weet dan dat je als lid van SV Ajax nog kaartjes kunt kopen voor de thuisduels met FC Groningen (zaterdagavond, 18.45 uur) en FC Utrecht (zondag 3 oktober, 14.30 uur). De Arena mag eindelijk weer uitverkopen, dus grijp je kans via de Ticketshop van Ajax.

Let op: Het thuisduel met Besiktas is voorlopig uitverkocht. Het kan zijn dat er vanuit de UEFA nog kaarten beschikbaar komen. Mocht dit het geval zijn, dan maken we zeker geluid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >