Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht!

De wedstrijden volgen elkaar in razend tempo op en dat vinden we helemaal niet erg. Hoe meer Ajax, hoe beter! We geven daarom weer kaartjes weg aan onze leden, ditmaal voor het thuisduel met FC Utrecht. Deze wedstrijd staat voor zondag 3 oktober op de rol met 14.30 uur als traditionele aftraptijd.

20 september 2021 - 10:38
Ajautr 1200
Juichen in een volle Johan Cruijff Arena kan gelukkig weer! © De Brouwer

Het is maar goed dat Erik ten Hag een brede selectie tot zijn beschikking heeft, want met de vele wedstrijden die Ajax nationaal en Europees voor z’n kiezen krijgt, is het fijn dat de trainer soms kan rouleren. En dan heb je ook nog interlandvoetbal. Het is dus zaak dat we onze helden vocaal goed blijven steunen in het stadion.

Heb jij daar zin in? Mooi, dan heb je tot en met zondag 26 september de tijd het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je moet wel lid zijn van Ajax Life of Ajax Jonge Schare om mee te kunnen doen, maar da’s logisch! Als je wint, dan kan de voorpret beginnen, want tegen FC Utrecht speelt Ajax in een volledig gevulde Johan Cruijff Arena.

Winnaars moeten nog wel rekening houden met een aantal coronazaken. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app. Verder is het belangrijk dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app op je mobieltje zet.

Wij zorgen dat de winnaars hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt normaal gesproken vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt. Heb je gewonnen, dan nemen we vanzelf contact met je op. Succes!

Prijsvraag: In augustus 2020 won Ajax een vriendschappelijk duel met FC Utrecht met 5-1. Wie maakte het tweede Ajaxdoelpunt?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >