Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: rouleren tegen Cambuur of niks van dat?

Het is tijd om de roes na Sporting-uit (1-5) op te bergen, want de trein die eredivisie heet, dendert ook gewoon door. SC Cambuur is zaterdag om 20.00 uur de volgende tegenstander in de Johan Cruijff Arena. Adviseer jij Erik ten Hag spelers rust te gunnen of ben je anti-rouleren? Kortom: hoe ziet jouw #tenhagself eruit?

17 september 2021 - 14:47
Ten Hags Elf 1200
Gun jij spelers rust of vind je dat maar stom? © AFC Ajax

Het duel met de landskampioen van Portugal levert interessante vraagstukken op. Als je vijf keer scoort tegen Sporting ben je geneigd om niet zo veel te veranderen. Davy Klaassen keek met liesklachten toe en Steven Berghuis pakte die kans met beide handen aan op de tien-positie. Het levert de trainer luxeproblemen op. Via onze Ajax Life-app kun je Ten Hag helpen zijn keuzes te maken tegen de huidige nummer acht van de eredivisie.

En die te maken keuzes zijn er hoor! Jurriën Timber speelde geweldig in Lissabon, maar wie weet geeft de trainer in jou hem tegen SC Cambuur even rust. Perr Schuurs als zijn vervanger moet immers prima kunnen. Nico Tagliafico zat tegen Sporting op de bank, maar kan tegen de ploeg uit Leeuwarden aan zijn spelritme werken. Daley Blind misschien effe een wedstrijdje uitpuffen? Of Rensch voor Mazraoui? Zullen Daley en Nous niet leuk vinden.

De keuzes zijn dus zo makkelijk nog niet. Iedereen wil spelen, maar het seizoen is daarentegen nog ontzettend lang. Durf jij harde noten te kraken? Met een goede uitleg richting de speler moet je alle kikkers in kruiwagen weten te houden. Jij bent aan zet. Check onze app, selecteer het duel met Cambuur en ga aan de slag.

Selecteer een elftal Ajacieden waarmee de drie punten tegen de Friezen sowieso worden veiliggesteld en hou iedereen heel. Wie weet leest Ten Hag wel mee, je weet het zomaar niet. Deel je jouw tactische vondsten met #tenhagself op socials? Eens zien of jouw keuzes tot ophef leiden!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >