Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Samen juichen op wallpaper na heerlijk Europees avondje!

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe magisch Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena zijn. De sfeer die dan loskomt, is echt fantastisch. En wat is er als speler mooier dan die gelukzaligheid samen met je supporters te mogen vieren? Precies, niks!

29 september 2021 - 09:49
Wpajabes800
Samen juichen blijft toch het allermooist. © Pro Shots

We hebben er lang op moeten wachten, maar tegen Besiktas JK (2-0) was het eindelijk weer zo ver: volle bak genieten van een Champions League-avondje in een stijf uitverkochte Arena. Je voelde aan alles dat precies deze momenten zo werden gemist.

En wat hebben we genoten. In de eerste helft vooral van het spel van Ajax, maar tijdens de gehele wedstrijd ook vooral van het tribunegeluid. Zingen, springen, schreeuwen en juichen. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam!

Aanbevolen
Dat Ajax gelukkig maakt zie je zo in ons fotoverslag van Besiktas-thuis!

Plaatjes van juichende Ajaxspelers zijn fijn. Foto’s van feestende Ajaxsupporters nóg fijner. Maar het allermooist is het als alles samenkomt in één plaat. Terwijl er door een groepje Ajacieden werd gejuicht bij de cornervlag, ontplofte het op de tribunes. 

Precies die plaat hebben we gebruikt voor onze wallpaper. Lekker samen juichen na een heerlijk Europees avondje. Nagenieten? Dat kan! Gewoon een kwestie van de telefoonachtergrond downloaden. Stuur je daarna wel een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >