Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nagenieten met fotoverslag van negenklapper tegen Cambuur

Het was zaterdagavond weer ouderwets smullen in de Johan Cruijff Arena. Nadat Ajax het hoofdgerecht in Lissabon uitstekend aannam, kreeg het thuispubliek tegen SC Cambuur een prima toetje voorgeschoteld in de vorm van een negenklapper. Tijd voor plaatjes!

19 september 2021 - 14:12
Fotoajacam800
Wat hebben we weer een fantastische avond beleefd met z'n allen. © De Brouwer

Het leek er de eerste vijftien minuten totaal niet op, maar aan het einde van de rit stond er ‘gewoon’ een uitslag van 9-0 op het scorebord. Jurriën Timber tekende voor de openingstreffer, waarna Ajax was ontketend en de ene na de andere treffer tegen de touwen werkte.

Het ‘tien, tien, tien’ klonk al meerdere malen in de Arena, maar na het negende doelpunt zette het publiek éxtra hard aan. Het scheelde niet veel of Ajax was met dubbele cijfers van het veld gestapt. Wat als die bal van Ryan Gravenberch niet op de paal was beland?

Aanbevolen
Komeetachtige ontwikkeling Timber wordt beloond met wallpaper!

Maar goed, met een negenklapper zijn we ook uitermate tevreden! Net als met het feit dat we tegen FC Groningen eindelijk weer een bomvolle Arena gaan meemaken. Voordat het zo ver is, genieten we eerst nog even na van het spektakelstuk tegen Cambuur, dankzij de plaatjes De Brouwer.

Klaar met foto’s kijken? Haast je dan naar de digitale stembus, waar je stemt op jouw Ajacied van de Wedstrijd.  

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >