Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Cambuur uitverkocht!

UPDATE: UITVERKOCHT! Zit je er al klaar voor? Het is tijd voor onze Laatste Kaarten Actie voor Ajax - Cambuur! Dat betekent dat jij als lid van Ajax Jonge Schare voor slechts 15 euro deze wedstrijd kan bezoeken. Lekker toch?! Je moet er wel snel bij zijn!

10 september 2021 - 10:58
Jeugdige Fan 1200
Genieten van Ajax! En ook nog eens extra lekker goedkoop! © De Brouwers

UPDATE: UITVERKOCHT

Net als vele andere Ajacieden bekijk jij een wedstrijd natuurlijk het allerliefst vanaf een stoeltje in de Johan Cruijff Arena. Als jeugdige supporter heb je echter niet altijd veel geld te besteden. Precies om die reden hebben wij de Laatste Kaarten Actie in het leven geroepen. Zodat jij voor een prikkie naar Ajax kunt!

In dit geval naar Ajax - Cambuur, op zaterdag 18 september. Om 20.00 uur wordt afgetrapt. Deze actie is exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Dat neemt niet weg dat je alsnog snel in actie moet komen. De kaarten zijn namelijk mega populair en altijd snel weg.

Hoe we je aan deze tickets kunnen helpen? Als Supportersvereniging Ajax hebben we zelf ook seizoenkaarten, die we inzetten om toffe acties voor onze trouwe leden te kunnen organiseren. Zoals de Laatste Kaarten Actie. Normaal kosten deze tickets 30 euro, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs op de kop tikken!

Aanbevolen
Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - MVV!

De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat om dertig kaartjes die we op deze wijze aanbieden. Vanwege de populariteit van de tickets hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid.

Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met een aantal coronazaken. Dat is niet leuk, maar het is voorlopig even niet anders. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

Verder is het zaak dat je een Mijn Ajax-account hebt en je de Ajax-app downloadt. Wij zorgen dat de kopers hun kaartjes tijdig in de app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur voor de aftrap zichtbaar. Hetzelfde riedeltje geldt voor diegene die je meeneemt.

Goed, nu snel over naar leuke dingen, want Cambuur-thuis wil je natuurlijk vanaf de tribune meemaken. Kom als de wiedeweerga in actie en scoor jouw kaarten via het formulier hieronder. Succes!

UPDATE: UITVERKOCHT

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >