Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laat Daramy ook debuteren op jouw mobiel als wallpaper!

Na 82 minuten voetbal ging in Zwolle het bordje met 23 omhoog. Steven Berghuis ging naar de kant ten faveure van nieuweling Mohamed Daramy. De negentienjarige mocht zijn debuut maken. Voor ons reden genoeg hem op een verse wallpaper te zetten. Laat jij de aanvaller ook debuteren als achtergrond voor je mobieltje? Downloaden maar!

12 september 2021 - 04:25
Wallpaper Daramy 1200
Naast Daramy heb je ook meteen het Marley-shirt als wallpaper. © Pro Shots

Of Daramy een tikje nerveus was voor zijn invalbeurt? Oh jazeker. “Natuurlijk, het was voor mij de eerste wedstrijd voor een nieuwe club. Maar het was erg leuk. Het is fijn om te debuteren met drie punten, dus ik ben blij!”

Daramy blij, wij blij. De Deen kreeg weinig tijd om te laten zien wat hij waard was, maar de kop is eraf, zoals dat zo mooi heet. Dusan Tadic maakte de wedstrijd tegen PEC (0-2) af als nummer tien, zodat Daramy comfortabel vanaf links kon opereren. “Ik denk dat ik wel iets van mijn snelheid en balcontrole heb kunnen laten zien,” zo klonk de debutant na afloop tevreden.

Was jij ook goed te spreken over de eerste flitsen van Daramy in het eveneens debuterende Marley-shirt? Dan is het nu tijd je mobieltje te verfraaien met onderstaande wallpaper! Twee vliegen in één klap.

Wallpaper Daramy

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >