Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brievenbus-alarm! De nieuwe Ajaciedjes ploft vanaf vrijdag op de deurmat!

Ajaciedjes opgelet! Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent dat vanaf vrijdag het eerste Ajax Kids Clubblad van deze voetbaljaargang weer bij jullie op de deurmat valt! Zit jij al klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?!

02 september 2021 - 10:30
Cover Ajaciedjes 1200
Wist je dat Stekelenburg iedere wedstrijd nieuwe handschoenen aan heeft?! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want deze eerste Ajaciedjes van het seizoen staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Houd vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad een poster van de volledige selectie van Ajax. Wil je liever een actieplaat? Dat kan ook! Draai de poster om en daar verschijnt ineens nieuwkomer Steven Berghuis.

Op de voorkant van het magazine zien we doelman Maarten Stekelenburg, die in een uitgebreid interview verklapt dat hij als klein jongetje het liefst doelpunten maakte. Ook vertelt de keeper dat hij iedere wedstrijd nieuwe handschoenen draagt en dat het stoppen van een penalty wel een heeeeel fijn gevoel geeft.

Aanbevolen
Win het door Lucky gedragen uittenue van seizoen 2020/2021!

Dat is natuurlijk nog niet alles! Je leest ook waarom het oude logo op het nieuwe thuisshirt staat, Lucky vroeg Erik ten Hag het hemd van het lijf en Perr Schuurs kreeg een berg pittige dilemma’s voorgeschoteld. Thuis- of uitshirt? Xbox of PlayStation? Tik Tok of Instagram? Lastige keuzes, maar het ging Perr best goed af!

Heel bijzonder is de strip die in deze editie van Ajaciedjes staat. Deze is namelijk bedacht door de zevenjarige Mingus Dumitri, die zelf natuurlijk ook lid is van de Ajax Kids Club. Hij bedacht een verhaaltje over Ajax en ijs, met een verrassend einde! Onze tekenaar Henri zette het resultaat op papier!

Tot slot is er natuurlijk ook weer genoeg te puzzelen en scoor je het malle masker van Mohammed Kudus.

Het blad valt vanaf vrijdag 3 september op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of dinsdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >