Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Alleen maar blije gezichten in ons fotoverslag van Ajax - FC Groningen!

Ajacied zijn is deze dagen een feestje. Het gaat goed, bijna eng goed. Zó goed, dat je al bang bent voor het moment dat het tegenzit. Het seizoen is nog hartstikke lang, dus ook die momenten komen zeker. Tot die tijd genieten we volop van wat de Ajacieden ons voorschotelen. Dat blijkt wel uit ons fotoverslag na de 3-0-zege op Groningen, kijk maar snel!

26 september 2021 - 08:46
Fotoverslag 1200
Deze Ajacied weet ook even niet meer waar hij met zijn blijdschap heen moet! © De Brouwer

Ajax kreeg dit eredivisieseizoen pas één treffer tegen op bezoek bij FC Twente en dat kostte meteen twee punten. Even was er chagrijn, maar daarna leek een knop om te gaan. Als supporter word je deze dagen verwend. Echt heel goed verwend. De doelpunten vallen als rijpe appelen en het spelplezier spat van de ploeg af.

Hoe dat gewaardeerd wordt op de tribunes is goed te zien op onderstaande foto's die De Brouwer voor ons schoot. In een fijn gevulde Johan Cruijff Arena (wat fijn dat het weer mag) zagen we vrijwel louter opgetogen en blije gezichten. Dat moet ook wel, want er is genoeg om uitgelaten over te raken.

Aanbevolen
Álvarez: ‘Ik ga elke dag naar de training alsof het de eerste is’

De balbehandeling van Antony, de groei van de zelfverzekerde Timber, het verbeterde spel van Álvarez, de onderlinge klik tussen spelers en de wijze waarop het afbraakvoetbal van FC Groningen werd aangevlogen. 

Geniet ervan mensen. Doe het volop. En wees niet gelijk te hard als het eens minder gaat. Geniet ook vooral van onderstaande foto's. Alle plaatjes gekeken? Stem je dan ook nog op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dank!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >