Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

We organiseren weer een toffe selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Hoera, we organiseren zondag 12 september weer een ballenjongensdag, waarbij je een plekje langs het veld kunt winnen als ballenjongen of -meisje. Deze selectiedag is al een paar jaar een gezellig succes, dus zorg dat je erbij bent!

09 augustus 2021 - 14:07
BJD 1200
Ben jij erbij, op zaterdag 12 september...? © Pro Shots

UPDATE: DE DAG IS HELEMAAL VOLGEBOEKT. 

////

Dus ja, wilde je altijd al een keer ballenjongen of -meisje zijn bij een thuisduel van Ajax? En grijp je telkens mis bij onze prijsvragen? Met onze ballenjongensdag maak je misschien meer kans! Check dus snel het inschrijfformulier hieronder.

Overal waar ‘ballenjongen’ staat, kun je natuurlijk net zo goed ‘ballenmeisje’ lezen. Alle Ajacieden zijn van harte welkom op deze nieuwe editie van deze speciale dag.

Aanbevolen
Veel plezier én strijd tijdens derde editie ballenjongensdag!

Wat de ballenjongensdag precies inhoudt? We zetten op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, een parcours uit van negen spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens worden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Het gaat dus niet per se om de snelste of sterkste ballenjongen, maar om een allrounder die op alle onderdelen goed scoort.

We zijn op zoek naar maar liefst tien winnaars om onze plekjes langs de lijn op te vullen bij Ajax - PSV, Ajax - Feyenoord én de drie thuisduels in de groepsfase van de Champions League. We hoeven niet uit te leggen dat dit topwedstrijden zijn, toch?

Om mee te kunnen doen moet je uiteraard lid zijn van Ajax Jonge Schare. Lid worden kan via deze pagina!

///

UPDATE: DE DAG IS HELEMAAL VOLGEBOEKT. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >