Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vaandeldragers, ballenjongens en -meiden gezocht voor Ajax - Cambuur!

Ons aller Ajax speelt zaterdag 18 september om 20.00 uur het thuisduel met Cambuur. Voor deze pot voetbal zoeken we nog vaandeldragers, ballenjongens én -meiden die zin hebben om dicht op alle actie te staan!

01 september 2021 - 09:13
Ballenjongen 1200
Hoe tof is het om zo langs de lijn te mogen lopen? © De Brouwer

De wedstrijd tegen de gasten uit Friesland op een wel heel bijzondere manier meemaken? Als lid van Ajax Jonge Schare maak je daar kans op. Geef hieronder het juiste antwoord op onze prijsvraag en wie weet mailen we jou binnenkort om te vertellen dat je één van de winnaars bent.

Wie we allemaal nodig hebben? We zoeken om te beginnen weer drie ballenjongens of -meisjes. Je staat dan langs de rand van het veld. Natuurlijk als Ajaxsupporter, maar het is ook jouw taak de bal zo snel mogelijk bij de spelers te krijgen, wanneer deze buiten de lijnen is gegaan. Een belangrijke klus dus, terwijl je ook lekker van de wedstrijd en de sfeer geniet.

Aanbevolen
Jonge Schare-lid Jesse maakt debuut in drievoud: ‘Bomvol Ajaxweekje!’

Maar dat is nog niet alles! Nee joh, er is meer! We zoeken maar liefst acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Cambuur. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je staat dan op het veld en geeft de opkomst een feestelijk tintje. Dat is tof toch? Natuurlijk bekijk je het duel erna vanaf de tribune en ook tof: je mag iemand meenemen!

Samengevat: we trekken dus elf winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met maandag 6 september. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Als je ouder bent dan 12 jaar moet je negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen laten zien. We praten de winnaars tijdig bij als het zover is.

Prijsvraag: In november 2015 won Ajax met 5-1 van Cambuur. Welke Ajacied maakte toen het openingsdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel bij ons aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >