Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johan Cruijff Arena voor 2/3 gevuld tegen NEC en Vitesse

Helaas kreeg Ajax, net als alle andere betaald voetbalorganisaties, maandagochtend te horen dat tot 1 september 2021 de Johan Cruijff Arena 2/3 van het maximaal aantal bezoekers mag ontvangen.

05 augustus 2021 - 10:21
Tweederde 1200
Ajax richt zich bij aanvang vol op de seizoenkaarthouders. © De Brouwer

De club is teleurgesteld, maar hield al met een dergelijk scenario rekening en houdt zich aan de geldende regelgeving van de overheid. Binnen deze periode vallen onze thuiswedstrijden in de competitie tegen NEC en Vitesse.

Dit betekent dat het beleid aangepast moest worden. Aangezien de vaste seizoenkaarthouders voorrang hebben, is besloten dat bij deze duels geen losse kaartverkoop plaatsvindt.

Voorafgaand aan dit besluit en anticiperend op mogelijke scenario’s, was al besloten de niet verlengde seizoenkaarten niet opnieuw in de verkoop te brengen. Daarnaast sprak de club met verschillende groepen (zoals een deel van de zakelijke relaties, de vereniging, tegenstanders en spelers) af dat er geen uitnodigingen worden verstrekt.

Aanbevolen
Ten Hag bekijkt per wedstrijd hoe hij het verdedigend neerzet

Dit alles met als doel om zo veel mogelijk seizoenkaarthouders te kunnen ontvangen tijdens onze eerste twee thuiswedstrijden. Mede omdat Ajax zich realiseert dat deze groep ook vorig seizoen de Arena bijna niet van binnen zag. Alle seizoenkaarthouders ontvangen in de loop van deze week per e-mail een bericht met meer informatie over toegang en het wedstrijdbezoek.

Ajax hoopt dat na 1 september weer met honderd procent stadionbezetting kan worden gespeeld, zodat we weer kunnen genieten van een volle Johan Cruijff Arena.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >