Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PEC Zwolle-uit

Ajax reist zaterdag 11 september naar Zwolle voor het uitduel met PEC. De aftrap is al om 18.45 uur. Er zijn 315 kaartjes beschikbaar voor Ajaxsupporters die de ploeg van Erik ten Hag willen steunen vanuit het uitvak. Hoog tijd de info over de kaartverkoop te delen, want deze start zaterdag!

18 augustus 2021 - 14:40
Pec Zwolle 1200
Heerlijk om uitvakken weer te kunnen vullen! © De Brouwer

Allemachtig, wat is het fijn weer info over kaartverkoop te kunnen tikken voor duels die Ajax niet in de eigen Johan Cruijff Arena speelt. We hebben de uitvakken in Nederland al lang genoeg moeten missen, al worden ze momenteel door corona nog niet volledig benut.

Maar goed, Ajax brengt dus 315 uitkaartjes in de verkoop en deze kosten 13,54 euro per stuk. Goed nieuws hebben we voor supporters die graag met de eigen auto richting Zwolle afreizen, want dit mag namelijk gewoon. Een heuse auto-combi dus, fijn!

Voorwaarde is wel dat je met ten minste drie Ajacieden een auto deelt, anders krijg je geen toegang tot de parkeerplaats bij het MAC3PARK Stadion. Ben je daar eenmaal aangekomen en geparkeerd? Dan kun je omwisselen bij het uitvak en door naar binnen.

Waar en wanneer je een kaartje kunt kopen? Dat is vaste uitsupporters vast bekend. Ajacieden met voorrang zijn zaterdag aan de beurt en we verwachten eerlijk gezegd dat alle kaarten dan al wel over de toonbank gaan. Afijn, check het verkoopschema onder deze update.

Verder is het goed om te weten dat de maatregelen van het RIVM ook voor uitwedstrijden gelden. Dat betekent dus dat je een geldig vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (van maximaal 24 uur oud) moet kunnen laten zien in de Corona Check-app. Een sneltest kun je aanvragen via Testen voor Toegang.

Lukt het niet om drie personen te verzamelen voor in één auto? Weet dan dat onze handige SV Ajax-bussen eveneens de motoren starten. Een buskaartje kost een tientje voor onze leden, niet-leden betalen vijf euro meer. Meer informatie hierover volgt nog.

Pec Schema

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >