Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het is in ons fotoverslag weer ouderwets genieten van tribuneplaatjes!

Tjonge, wat was het fijn om tijdens het oefenduel met Leeds United (4-0) weer Ajacieden op de tribune te zien. Het was ouderwets genieten in de Johan Cruijff Arena, zowel op als naast het veld. Hoog tijd voor plaatjes!

05 augustus 2021 - 12:28
Fotoajalee800
Pfoe, wat hebben we dit soort juichplaatjes gemist! © Björn Martens

Oké, we geven toe: het was vooraf nogal een gedoetje om het stadion in te komen. Overbelaste apps, niet werkende QR-codes, een coronacheck… Soms verlangen we terug naar de goede oude tijd dat je nog gewoon toegangskaartjes bij de sigarenboer scoorde.

Maar goed, eenmaal binnen was het weer ouderwets genieten. Biertje in je hand, ouwehoeren met je medesupporters en je luidkeels laten horen voor de Ajacieden op het veld. Dat doet ons goed. Dat hebben we gemist.

Aanbevolen
Klaassen en Ten Hag weten dat er werk aan de winkel is qua fitheid

We zagen tijdens de eerste helft een Ajax waar we blij van werden, met snelle combinaties en mooie goals. Na flink te hebben doorgewisseld, kakte het na rust allemaal wat in. Maar de sfeer werd er niet minder om, er kwam zelfs een zee van lichtjes aan te pas!

De fotografen in het stadion legden het allemaal vast, zodat we ook na afloop konden genieten van een ouderwets avondje Ajax. Dus hup, kijken maar! De plaatjes zijn gemaakt door Björn Martens en Pro Shots.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >