Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen zetten koers richting FC Twente-uit!

We mogen onze mooie club eindelijk weer achternareizen! Naar Enschede om precies te zijn, waar Ajax op zondag 22 augustus aftrapt tegen FC Twente. De kaartverkoop voor het uitduel is inmiddels begonnen, wat betekent dat de motoren van onze SV Ajax-bussen ook weer worden gestart.

17 augustus 2021 - 10:00
Bussentwenteuit800
Hebben we jullie al hongerig gemaakt? Mooi! © De Brouwer

LET OP: INSCHRIJVEN VOOR BUSSEN TWENTE-UIT IS INMIDDELS GESLOTEN

///

Het uitduel met Twente wordt er eentje voor de vroege vogels, want het balletje gaat al om 12.15 uur rollen in De Grolsch Veste. Over je lunch hoef je in ieder geval niet na te denken, want wij durven wel te gokken dat er een broodje warme beenham op het menu staat.

Er zijn in het uitvak van Twente ruim 600 Ajaxsupporters welkom. Ajacieden met een plusje op hun uitkaart kregen maandag de kans om een kaartje te scoren en de loterij voor de overgebleven tickets ging dinsdag om 10.00 uur van start.

Als jij de loterij hebt gewonnen en je liever niet in de auto stapt naar de alternatieve opstapplaats in de omgeving van Enschede, kun je je inschrijven voor één van onze handige SV Ajax-bussen. Er staan bussen klaar in Den Bosch, Almere, Leiden, Amsterdam Middenweg en Amsterdam Sloterdijk.

In het formulier hieronder kies je met welke bus jij richting Enschede wil afreizen. De getallen tussen de haakjes komen overeen met het aantal vrije stoelen per bus. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie...

///

LET OP: INSCHRIJVEN VOOR BUSSEN TWENTE-UIT IS INMIDDELS GESLOTEN

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >