Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes leven zich uit tijdens Ajax Kids Tour bij JEKA

Hoppa, de bus in en op naar Breda! Lucky streek afgelopen maandag neer op de velden van RKVV JEKA voor een nieuwe Ajax Kids Tour. Een dag bomvol voetbalspelletjes en plezier. Dat is ook terug te zien in ons vrolijke fotoverslag!

01 september 2021 - 11:02
Warming Up AKT 1200
Chaos? Nee hoor, gewoon de warming-up! © De Brouwer

Ajacieden vind je in heel Nederland en dus komt Lucky ook geregeld buiten de stadsgrenzen van Amsterdam. Een club met de naam JEKA, wat staat voor Jeugdig Enthousiasme Kan Alles, mag dan natuurlijk niet op het lijstje ontbreken. Want als er één iemand enthousiast is, dan is het Lucky wel! En dat gold zeker ook voor de leden van JEKA en de jeugdige Ajaciedjes. 

Dat bleek wel tijdens de warming-up, toen bijna 200 voetballertjes direct gretig de spieren opwarmden. Dat was ook nodig, want daarna werd er volop gevoetbald. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere en dat werd uiteraard uitbundig gevierd. In combinatie met de vele kleurrijke Ajaxshirts leverde dat fraaie plaatjes op.

Aanbevolen
Ajaciedjes genieten van voetballen met Lucky tijdens Ajax Kids Tour in Didam!

Van voetballende Ajaciedjes en van stralende pretkoppies in de spelersbus. Want hè, het is natuurlijk super tof om te zien waar Dusan Tadic en Daley Blind normaal zitten. Lucky zelf deed ook volop mee en reikte na afloop de welverdiende diploma’s uit. Die werden met een grote lach op het gezicht in ontvangst genomen en gingen na een plezierige dag mee naar huis.

Als Ajax Kids Clublid doe je gratis mee aan onze Ajax Kids Tours, dus sluit je snel bij ons aan. Wil je weten waar de Ajax Kids Tour nog meer langsgaat? Hou dan ajaxkidstour.nl en onze kanalen goed in de smiezen en mis niks!

De toffe foto's hieronder zijn van onze fotograaf De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >