Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes genieten van voetballen met Lucky tijdens Ajax Kids Tour in Didam!

Lucky parkeerde de spelersbus van Ajax afgelopen woensdag bij DVC'26 in Didam. Daar stonden al heel wat kinderen te wachten op een leuke dag voetbalspelletjes met leeftijdsgenoten en de Ajaxmascotte. Het was volop genieten en dus was het voor Lucky een heerlijk klusje om dit fotoverslag in elkaar te knutselen.

27 augustus 2021 - 10:27
AKT Didam 1200
Met die Lynx valt niet te spotten! Ook niet in Didam, haha! © De Brouwer

Maar liefst tweehonderd Ajax Kids Clubleden en leden van DVC'26 waren van de partij. De spelersbus trok aan als een magneet, want hoe tof is het om te zien waar Dusan Tadic, Antony en Noussair Mazraoui normaal gesproken zitten? Maar daarna was het tijd voor actie op sportpark De Nevelhorst.

Aanbevolen
Heerlijke dag voor Ajaciedjes bij SDW tijdens de Ajax Kids Tour!

Natuurlijk ging Lucky voorop in de warming-up en toen de spiertjes lekker waren losgegooid konden de kinderen los met de bal. Voetballen met leeftijdsgenootjes en Lucky, kan het leuker? De deelnemertjes mochten Ajax Kids Clublid Naud dankbaar zijn, want hij had zijn cluppie DVC'26 opgegeven als locatie voor deze Ajax Kids Tour. Iedereen ging blij naar huis met een heus diploma op zak!

Als Ajax Kids Clublid doe je gratis mee aan onze Ajax Kids Tours, dus sluit je snel bij ons aan. Wil je weten waar de Ajax Kids Tour nog meer langsgaat? Hou dan ajaxkidstour.nl en onze kanalen goed in de smiezen en mis niks!

De toffe foto's hieronder zijn van onze fotograaf De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >