Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Heerlijke dag voor Ajaciedjes bij SDW tijdens de Ajax Kids Tour!

Wat is er fijner dan trainen en voetballen als een mini-pro, onder leiding van toffe trainers en samen met Lucky? Niks dus en zo ging het vrijdag ook bij SDW in Amsterdam! Bekijk snel de leuke foto's!

23 augustus 2021 - 12:15
AKT 1200
Keurige tackle op de bal! © De Brouwer

ASC SDW, veel Amsterdamser wordt een voetbalclub niet. Dat is niet zo gek als je weet dat Heini Otto en de gebroeders Witschge daar ooit hun eerste stapjes als pupil binnen de krijtlijnen zetten. SDW, Sterk Door Wilskracht!

Rob Witschge was er vrijdag ook bij en hij heette alle jongens en meisjes van harte welkom op de club waar hij zijn eerste stapjes als voetballer zette. Er werd gelukkig niet te lang gepraat: onder leiding van Lucky konden de Ajaciedjes en SDW'ertjes vol aan de bak tijden de warming-up.

En daarna was het natuurlijk voetbaloefeningen doen, je skills tonen in je allermooiste Ajaxtenue en toch stiekem hopen dat de trainer jouw talent spot...

Uitpuffen kon in de spelersbus van Ajax, waar je dan wel weer met een mooie quiz werd gevraagd wat je allemaal weet van onze club. Meedoen is echt belangrijker dan winnen bij de Ajax Kids Tours, dus gingen alle deelnemers met een Ajax Kids Tour-diploma weer vrolijk naar huis!

Hou ajaxkidstour.nl in de gaten voor evenementen bij jou in de buurt! Wil je ook meedoen? Word dan lid van de Ajax Kids Club!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >