Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden kunnen 2/3 uitvak Grolsch Veste vullen bij FC Twente-uit

Reis jij Ajax geregeld achterna, kriskras door Nederland? Dan hebben we fraai nieuws voor je. Het uitduel met FC Twente staat op de rol voor zondag 22 augustus, 12.15 uur. Zoals de zaken er nu voorstaan, wordt het uitvak van de Grolsch Veste voor 2/3 gevuld met Ajacieden.

11 augustus 2021 - 09:52
Twente Uit 1200
Twente-uit is een lekkere awayday met broodjes beenham! © De Brouwer

Dat is nieuws waar we blij van worden. We stellen in elk geval voor dat ze in Enschede genoeg broodjes warme beenham inslaan. Hieronder nog effe wat praktische informatie.

Ajax komt zaterdag 14 augustus met het definitieve verkoopschema voor Twente-uit. De club wacht eerst de persconferentie van de overheid af, die een dag eerder wordt gehouden. Als alles er na die persco nog altijd goed uitziet, dan start Ajax op maandag 16 augustus met de kaartverkoop.

Houders van uitrecht in Nederland hebben van Ajax inmiddels een e-mail ontvangen, waarin een en ander nader wordt toegelicht. De club meldt daarbij eveneens dat het uitrecht nog niet zichtbaar is in Mijn Ajax. Paniek is niet nodig, aldus Ajax, mensen met NL of NL+ hebben gewoon uitrecht.

Ander nieuwtje: dit jaar ontvangen uitsupporters géén scanpunten en behouden zij alle uitrechten voor het seizoen 2022/2023. Je kunt je rechten dus niet kwijtraken, maar voorrang verdienen is er eveneens niet bij. De boel wordt ‘bevroren’, zoals dat zo mooi heet.

Hou de komende week onze busreizen-pagina in de gaten, want onze handige bussen gaan natuurlijk ook weer rijden. Mocht je een kaartje voor Twente-uit weten te scoren, dan ontvang je in de week voor het duel een mail met meer informatie over het wedstrijdbezoek.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >