Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Yes! De Ajax Kids Tours komen weer naar je toe!

Door het coronavirus lagen onze Ajax Kids Tours even stil, maar we gaan weer van start! Deze zomervakantie gaat Lucky weer samen met professionele trainers het land in om lekker voetbalspelletjes te doen met andere Ajaciedjes. Kom jij ook?

23 juli 2021 - 09:39
Aktzomer2021 800
Yessss, we mogen weer! © Ajax Kids Club

Als lid van de Ajax Kids Club (6 t/m 11 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour. Onder begeleiding van echte trainers doe je een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij. Hoe gaaf de Ajax Kids Tour precies is, kun je prima zien in dit filmpje.

We hadden beloofd om op zoek te gaan naar nieuwe data voor de afgelaste Ajax Kids Tours en die hebben we gevonden. We komen op vrijdag 20 augustus langs bij SDW in Amsterdam en op woensdag 25 augustus zijn we te vinden bij DVC '26 in Didam.

Aanbevolen
Train in de zomervakantie als Tadic en Antony bij de Ajax Camps & Clinics

Bij elke locatie hebben we plek voor 192 kinderen. Het gaat om 96 leden van de voetbalclub die meedoen aan het ochtendprogramma van 09.30 tot 12.30 uur. Ook is er plek voor 96 leden van de Ajax Kids Club, die zich inschrijven voor het middagprogramma van 13.45 tot 16.45 uur.

De inschrijvingen zijn inmiddels gestart, dus ga snel naar ajaxkidstour.nl en meld je aan voor één van de twee locaties!

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel graag aan dit soort spelletjesdagen meedoen? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >