Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij ballenjongen/-meisje of vlagdrager bij de JC-schaal?

Ajax trapt het seizoen op zaterdag 7 augustus af met de strijd om de Johan Cruijffschaal tegen PSV. Een affiche van formaat en wij mogen flink wat leden van Ajax Jonge Schare blij maken! Wij zijn namelijk op zoek naar zestien vlagdragers en drie ballenjongens of -meisjes.

26 juli 2021 - 13:54
Ballenjongens JC 1200
Als lid van Ajax Jonge Schare kun je de JC-schaal van dichtbij meemaken! © Ajax Life

Wat een heerlijk gevoel, dat de bal weer om het ‘echie’ gaat rollen. In de clash met PSV gaat de ploeg van Erik ten Hag direct op jacht naar de eerste prijs van het nieuwe seizoen. De Amsterdammers verdedigen hun eigen titel uit 2019, want vorig jaar werd de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal niet gespeeld. 

Bij deze editie van de Nederlandse supercup wil jij als lid van Ajax Jonge Schare natuurlijk van de partij zijn en het liefst zelfs dicht op het veld. Nou, dan hebben we goed nieuws. We zijn namelijk op zoek naar drie ballenjongens of -meisjes en zestien vlagdragers, die voorafgaand aan de wedstrijd de handen uit de mouwen steken.

Aanbevolen
Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - Leeds United!

Hoe je daar kans op maakt? Simpel! Door onderstaande prijsvraag juist te beantwoorden. Je hebt daarvoor de tijd tot en met donderdag 29 juli. Met de winnaars wordt daarna door ons contact opgenomen.

Belangrijk voordat je meedoet: door de coronasituatie hebben we op dit moment nog geen wedstrijdkaarten beschikbaar voor je ouders. Wij proberen hiervoor nog iets te regelen, maar er bestaat een kans dat je iemand nodig hebt die jou wil wegbrengen en ophalen, zonder zelf het stadion in te kunnen. Mochten we een andere oplossing hebben gevonden, dan laten we dat de winnaars uiteraard op tijd weten.

Hoe vaak stonden Ajax en PSV eerder tegenover elkaar in de strijd om de Johan Cruijffschaal?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >