Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - Leeds United!

Het is alweer een tijdje geleden, maar op woensdag 4 augustus gaat de bal weer rollen in de Johan Cruijff Arena. Ajax speelt dan de laatste wedstrijd van de voorbereiding tegen het Engelse Leeds United FC. Voor dit oefenpotje zijn we op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meisjes!

26 juli 2021 - 11:35
Ballenjongen 1200
Gaaf! Vlak langs de lijn staan bij het duel tussen Ajax en Leeds. © De Brouwer

Dat Ajax graag attractief voetbal speelt, weten we allemaal, maar datzelfde geldt voor Leeds United. De Engelse club maakte vorig jaar na een afwezigheid van zestien jaar zijn rentree in de Premier League en trainer Marcelo Bielsa hanteert met zijn team een aanvallende speelstijl met veel diepgang en beweging. Een interessante sparringpartner dus!

Het treffen met Leeds kan worden omschreven als de generale repetitie voor de Johan Cruijffschaal. Daar wil jij als lid van de Ajax Jonge Schare natuurlijk bij zijn! Dat kan als supporter op de tribune, want bij deze wedstrijd verwelkomt Ajax 25.000 fans in de Arena. Nog veel gaver is het om kort op de actie te zitten en jij krijgt die kans!

Aanbevolen
Tips voor Ajacieden tijdens zomervakantie

We zijn op zoek naar drie Ajax Jonge Schare-leden die tijdens Ajax - Leeds de rol van ballenjongen of -meisje op zich nemen. Een unieke mogelijkheid om je favoriete Ajacieden van dichtbij te bewonderen. Je hebt immers een plekje langs de zijlijn! Klinkt goed, toch? Om deze dikke prijs te winnen, moet je wel eerst het juiste antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met donderdag 29 juli.

Voor je meedoet: door de coronasituatie hebben we op dit moment nog geen wedstrijdkaarten beschikbaar voor je ouders. Wij proberen hiervoor nog iets te regelen, maar er bestaat een kans dat je iemand nodig hebt die jou wil wegbrengen en ophalen, zonder zelf het stadion in te kunnen. Mochten we een andere oplossing hebben gevonden, dan laten we dat de winnaars uiteraard op tijd weten.

Prijsvraag: Wat is de nationaliteit van Leeds United-trainer Marcelo Bielsa?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >