Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - FC Dordrecht!

Heb jij zin in een toffe voetbalavond? Mooi! We zijn namelijk op zoek naar zes leden van Ajax Jonge Schare die ons op maandag 16 augustus willen helpen. Die dag speelt Jong Ajax om 20.00 uur eerste thuiswedstrijd van het seizoen en jij kan erbij zijn als ballenjongen of -meisje!

30 juli 2021 - 11:38
Ballenjongens Toekomst 1200
De spelers aan een bal helpen en zelf van de wedstrijd genieten. Gaaf! © Pro Shots

FC Dordrecht is de eerste tegenstander die het komende voetbaljaar afreist naar De Toekomst. Een interessant potje, waarbij John Heitinga zijn officiële thuisdebuut maakt als hoofdtrainer van de beloftenploeg. Lijkt het jou gaaf om daarbij aanwezig te zijn? Dat kan! Daarvoor moet je onderstaande prijsvraag juist beantwoorden.

Behoor je tot de winnaars? Dan sta jij straks langs de lijn, wanneer de talenten van Ajax hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen afwerken. Als ballenjongen of -meisje heb je de taak om de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, wanneer deze over de zijlijn is gegaan. Tussendoor geniet je uiteraard van de wedstrijd en kun je alvast spotten welke spelers Erik ten Hag dit seizoen extra in de gaten moet houden.

Aanbevolen
Tips voor Ajacieden tijdens zomervakantie

Moet je dan alleen naar De Toekomst komen? Zeker niet, als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau, waarmee je je ouders, een familielid of begeleider kan verblijden! Dat is ook weer makkelijker qua vervoer.

Samengevat zoeken we in totaal dus zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 2 augustus. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

In de jeugdopleiding van welke betaald voetbalclub speelde Youri Regeer voordat hij naar Ajax kwam?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >