Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Zo volg je het oefenduel tussen Ajax en Koninklijke HFC!

Het EK is nog in volle gang, maar ons wit-rood-witte hart maakt een vreugdesprongetje wanneer we weer Ajacieden in wedstrijdverband het veld zien betreden. Zaterdagmiddag om 14.00 uur is het zover. De mannen van Erik ten Hag treden dan aan tegen Koninklijke HFC. Zo mis je niets van deze eerste oefenwedstrijd!

02 juli 2021 - 09:57
Klaiber 1200
Klaiber doet met Suriname mee aan de Gold Cup en komt zaterdag daardoor niet in actie. © AFC Ajax

Het vriendschappelijke duel op sportpark De Toekomst is weliswaar besloten, maar niet getreurd. We helpen je graag aan een TV-tip, zodat je niets hoeft te missen van de aftrap van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geen Oranje zaterdagavond op televisie. We hadden Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Daley Blind, Davy Klaassen en Ryan Gravenberch maar wat graag in actie zien komen tegen het Denemarken van onder anderen Kasper Dolberg. Door de uitschakeling tegen Tsjechië gaat die wedstrijd echter aan onze neus voorbij. Gelukkig is er een mooi alternatief: een lekker potje voetbal van Ajax!

Natuurlijk nog zonder de internationals. Die genieten nog van hun vakantie of komen zelfs nog in actie. Zoals bijvoorbeeld Lisandro Martínez en Nico Tagliafico, die zondag met Argentinië de kwartfinale van de Copa América spelen. Ajax treedt in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2021/2022 daarom aan met een mix van spelers uit de hoofdmacht en Jong Ajax.

Aanbevolen
Info over verkoop kaarten oefenduels met Quick ’20 en Paderborn

Het duel met tweededivisionist Koninklijke HFC wordt zaterdag vanaf 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Ajax. Klik hier om naar de livestream te gaan. Wat je kunt verwachten? Jonge talenten die de kans krijgen zich te laten zien, een teruggekeerde speler als Danilo die wellicht minuten mag maken en nieuwe gezichten zoals Jay Gorter en Remko Pasveer.

Niet in de gelegenheid om live te kijken? Wij van Ajax Life houden je graag op de hoogte via twitter en na afloop lees je het wedstrijdverslag op deze website!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >