Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Nicóóó is aandachtig toeschouwer in ons fotoverslag van Bayern - Ajax

Een oefenkraker werd het niet, maar het sparringspotje met Bayern München (2-2) was zeker boeiend om te volgen. We zagen een fris Ajax, een gretige David Neres en een debuterende Steven Berghuis. En dat alles terwijl Nicóóó Tagliaficóóó toekeek vanaf de tribune!

24 juli 2021 - 20:47
Fotoverslagbay800 (1)
Het is fijn om Nico weer terug te zien! © Pro Shots

Waar Ajax met een vrij sterk elftal aan het oefenduel begon, daar stelde Bayern een B-elftal op. Misschien zelfs wel een C-elftal, dat door het inbrengen van een groep talenten na rust steeds jonger en jonger werd.

Een échte oefenkraker werd het dus niet, maar desondanks was het een interessant sparringspotje om naar te kijken. Er werd leuk gevoetbald, vier keer gescoord en beide ploegen hielden elkaar in evenwicht.

Aanbevolen
Ajax speelt in oefenduel gelijk tegen Bayern München en dit valt op

De teruggekeerde Tagliafico maakte in München kennis met Berghuis. Als teamgenoten dan, want het duo kende elkaar al wel als directe tegenstanders tijdens klassiekers. Toen wist Nico trouwens nog niet ‘wat’ een Berghuis was.

De Argentijnse linksback zag vanaf de tribune hoe Berghuis zijn officieuze debuut maakte, hoe Neres een gretige indruk achterliet en hoe de fotograaf van Pro Shots alles vastlegde.

Van al die plaatjes hebben we een fotoverslagje in elkaar geknutseld. Dus hup, kijken maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >