Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Johan Cruijffschaal

De traditionele seizoensopener staat weer voor de deur! Ajax neemt het in eigen huis op tegen PSV voor de eerste prijs van het seizoen. We kunnen ons goed voorstellen dat jij bij de strijd om de Johan Cruijffschaal wil zijn. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

28 juli 2021 - 13:33
Verkoopschemajcs800
Wij hebben wel weer zin in een onvervalst stukje 'pak schaal'! © Ajax Life

Wij kunnen niet wachten om weer voet te zetten in de Johan Cruijff Arena. Met het oefenduel tegen Leeds United FC staat er al een fijne opwarmer op het programma, maar tijdens de strijd om de Nederlandse supercup gaat het om het echie. Het is misschien niet de meest belangrijke prijs, maar we zien Ajax toch graag ‘pak schaal’ doen!

Jij kunt bij het duel om de Johan Cruijffschaal aanwezig zijn. Op donderdag 29 juli om 10.00 uur is de kaartverkoop voor seizoenkaarthouders van start gegaan via de vernieuwde Ajax Ticketshop. Vanaf vrijdag 30 juli om 10.00 uur krijgen leden van SV Ajax de kans om een kaartje te scoren. De tickets zijn verkrijgbaar van 15 tot 30 euro en je kunt maximaal twee kaarten per account kopen. 

Er gelden nog wel altijd maatregelen vanuit de Rijksoverheid. Daarom heb je naast een kaartje eveneens een negatieve testuitslag, een vaccinatie- of een herstelbewijs nodig. Voor een negatieve testuitslag dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een eenmalige sneltest te doen via testenvoortoegang.nl. Als de richtlijnen in aanloop naar het duel wijzigen, maken we zeker geluid.

Verder is het goed om te weten dat je lidmaatschap mogelijk nog niet zichtbaar is in je Mijn Ajax-account, maar er is geen reden voor paniek! Je aankooprecht is namelijk al wel gekoppeld. Als je inlogt met het account waarin hetzelfde lidnummer staat als op je clubcard, moet alles goed komen. Is dit niet het geval? Trek dan aan de bel bij Ajax Fancare.

Verkoopschemajcs

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >