Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een oer-Amsterdams kampioensmaal van Kesbeke!

In Den Haag drinken ze augurkensap om kramp tegen te gaan, maar échte kampioenen maken natuurlijk gebruik van oer-Amsterdamse producten. In Mokum weten we precies hoe een kampioensmaal eruit ziet, dus daarom geven wij 35 pakketten van Kesbeke weg!

10 juni 2021 - 12:34
Kesbeke800
Dit lijkt ons een uitstekend pakket, hoor! © Ajax Life

Ook als je niet uit Amsterdam komt, ken je het familiebedrijf vast wel. Al sinds 1948 is Kesbeke dé inleggerij van Amsterdamse tafelzuren. In de mooiste stad van Nederland hebben we nou eenmaal een grote voorliefde voor tafelzuur, want dat past uitstekend bij de borrel. 

Alhoewel, in Den Haag schijnen ze ook wel van een zuurtje te houden. Vraag dat maar aan ADO-aanvalster Jannette van Belen, die na haar wisselbeurt in de KNVB-bekerfinale een pot met augurken opentrok om kramp tegen te gaan. Maar ja, in de Hofstad drinken ze geen augurkensap van Kesbeke. En je raadt het al, die bekerfinale ging verloren. 

Échte kampioenen maken dus gebruik van de producten van Kesbeke. Wedden dat Dusan Tadic altijd een potje met Amsterdamse zilveruitjes in zijn keukenkastje heeft staan? En dat Davy Klaassen voor een wedstrijd nog even een zure bom naar binnen werkt? Bij Ajax weten ze inmiddels wel hoe ze kampioen moeten worden.

Om jou ook mee te laten profiteren van een Amsterdams kampioensmaal, mogen wij flink wat pakketten van Kesbeke weggeven. 35 stuks om precies te zijn. We hoeven niemand uit te leggen waarom we voor dat getal hebben gekozen, toch? Het pakket bestaat uit een Kesbeke-tas gevuld met heerlijke Amsterdamse tafelzuren.

Om kans te maken op zo’n pakket, moet je natuurlijk wel eerst wat doen. Namelijk het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Omdat tafelzuur gezond is voor jong én oud, mogen zowel leden van de Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare als Ajax Life meedoen aan de prijsvraag. Deze sluit op zondag 20 juni.

Prijsvraag: Wat is het oprichtingsjaar van Kesbeke?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >