Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke beelden: Boilesen verbaasd door vertrek Vermeer naar Feyenoord

Soms gebeurt er iets in de voetbalwereld waardoor je meteen terugdenkt aan een bepaalde video. Precies dat hadden wij bij het nieuws rond Steven Berghuis. We zagen spontaan een verbaasde Nicolai Boilesen in onze gedachten voorbijflitsen, nadat hij hoorde over het vertrek van Kenneth Vermeer naar Feyenoord.

23 juni 2021 - 10:12

We keken best wel even gek op toen we hoorden dat Ajax zich had gemeld voor Berghuis. Hoe concreet de dingen daadwerkelijk gaan worden, is afwachten. Maar tot die tijd vermaken we ons stiekem prima met alle reacties. Zo’n pikante overstap maakt natuurlijk de tongen los.

Dat was in de zomer van 2014 niet anders, toen Vermeer de omgekeerde weg bewandelde. Het leverde niet alleen verbaasde blikken bij de supporters op, maar ook bij de selectie. Na afloop van Groningen-uit werden zowel Boilesen als Lasse Schöne gevraagd naar de transfer, terwijl het Deense duo zelf nog van niks wist. 

Aanbevolen
Unieke beelden: Hoe Ajax eh... Oranje deelname EK 1996 veiligstelde tegen Ierland

Schöne reageert verbaasd op het nieuws, maar vooral de reactie van Boilesen is goud. De verdediger staat de interviewer van AT5 eerst zo’n drie seconden schaapachtig aan te staren, om vervolgens heel droogjes te reageren. “Oké, dat wist ik niet…” Die verbijsterde blik van Boilesen zegt meer dan genoeg, haha!

We gokken zomaar dat zowel Ajax- als Feyenoordsupporters met dezelfde gezichtsuitdrukking naar het nieuws rond Berghuis staarden…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >