Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Profiteer van try-outvoordeel voor 14 de musical én ontvang Cruijff-sjaal!

Op zaterdag 25 september gaat 14 de musical, een brutale ode aan Johan Cruijff in première. Jij kunt als Ajaxsupporter al één week eerder naar de try-outvoorstelling. Je ontvangt dan tien euro try-outvoordeel en krijgt daarnaast ook nog een sjaal van de musical, met daarop een quote van Cruijff.

18 juni 2021 - 10:23
14Demusical800
Dit wil je niet missen, hoor! © 14 de musical

Bij nummer veertien denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, de eigenwijze, gevoelige en Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven en keuzes hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, spoken word, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. De geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt,” zo zou hij hebben gezegd.

De wereldpremière is op zaterdag 25 september, maar exclusief voor Ajaxsupporters wordt op zaterdag 18 september om 15.00 uur een try-outvoorstelling gehouden. Ajacieden die vóór 15 juli tickets boeken voor de voorstelling, ontvangen naast tien euro try-outvoordeel ook een 14 de musical voetbalsjaal met quote van Johan Cruijff.

14 de musical wordt gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management. De voorstelling vindt plaats in het gloednieuwe AFAS Theater in Leusden. Uiteraard zorgen zij ervoor dat je theaterbezoek veilig en volgens de richtlijnen verloopt. Deze nog even nalezen? Dat kan hier!

Alvast veel plezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >