Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Matchday! Win door selectie gesigneerd shirt met juiste voorspelling Oranje!

Matchday! Het Nederlands elftal neemt het om 18.00 uur op tegen Noord Macedonië. Op de dag van dat duel gooien wij er een knaller van een prijsvraag in. Doen we gewoon, tuurlijk! Je kunt een door de héle Ajaxselectie gesigneerd thuisshirt winnen, mits je juist voorspelt wat Davy Klaassen en co doen in de laatste groepswedstrijd.

21 juni 2021 - 06:16
Gesigneerd Shirt 1200
Goede voorspellers kunnen goede zaken doen! © Ajax Life

Schuilt er een ware Nostradamus in jou? Dat zou op deze Oranje-matchday werkelijk uitstekend van pas komen. Wij hebben namelijk nog wat thuisshirts liggen met daarop de handtekeningen van de heren voetballers achter ‘pak schaal, pak beker, pak alles!’

Het zijn grote maten, maar als je zo'n shirt wint, dan is de kans dat je die daadwerkelijk gaat dragen niet zo groot. Zoiets fraais eindigt vaak ingelijst aan een muur of wordt toegevoegd aan de verzameling. 

Natuurlijk kun je alleen meedoen als je lid bent van SV Ajax. Da's logisch! Dus alle leden van Ajax Life, Ajax Jonge Schare en de Ajax Kids Club kunnen hieronder hun voorspelling invoeren. Onder de leden die een juiste voorspelling invoeren, verloten we een aantal shirts. Zij krijgen daags na de prijsvraag bericht van ons.

Meedoen kan tot maandag 21 juni, 18.00 uur. Precies, dat is het moment dat de spelers van Oranje aftrappen tegen Noord Macedonië. Dan moeten we alle voorspellingen binnen hebben. 

Succes!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Check dan alle voordelen van een lidmaatschap en sluit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >