Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Goud & Fout: nomineer je beste stadionmuziek!

Grote kans dat we het nieuwe seizoen weer beginnen met aardig wat Ajacieden op de tribunes in de Johan Cruijff Arena. Een mooi moment om eens te peilen welke muziek de dj wat jou betreft het best kan draaien in het stadion. Van welke muziek gaat jouw Ajaxhart sneller kloppen?

21 juni 2021 - 07:53
Blah Blah 1200
Stadionmuziek is belangrijk, maar welke deuntjes waardeer jij het meest? © AFC Ajax

Let wel, het gaat hier om popsongs die in het stadion worden gedraaid, onze Ajax Life-playlist. Dus niet zozeer de supportersliederen, maar vooral datgene waar de stadion-dj beschikking over heeft. Welke platen moet hij vooral draaien om jou in de juiste stemming te brengen? Welke klassiekers van weleer zou je graag weer horen?

Wat we ook graag van je willen weten: benoem naast je nominatie(s) ook een nummer wat echt een ‘no go’ is in het stadion. Kortom, de absoluut verboden afspeellijst. Een paar kunnen we er vast wel invullen, maar verras ons vooral! En belangrijk: vertel waarom de door jou genomineerde popliedjes (on)geschikt zijn.

Ajax Life-redacteur Menno Pot maakt van alle inzendingen en argumenten uiteindelijk een mooie lijst, die we in het eerste magazine van dit seizoen publiceren. Het is daarom belangrijk om tijdig je inzending door te geven. Kortom, nomineren maar!

Stuur jouw 'topper' en 'flopper' voor maandag 5 juli naar redactie@svajax.nl en dan harken wij alle inzendingen op één hoop voor de ultieme playlist!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >