Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win graffitikunstwerk van Bud als ode aan 35ste landstitel!

Wie kampioen is geworden, trakteert! Dat is dan ook precies wat Ajax en Bud doen. De club en zijn partner eren de kersverse kampioenen met een groot graffitikunstwerk op het NDSM-plein. En dat kunstwerk mogen wij in een kleinere variant weggeven!

04 mei 2021 - 11:46
Budart800
Kijk, dit kunstwerk kun je winnen! © Bud

Het NDSM-plein in Amsterdam is sinds maandag een gloednieuw kunstwerk rijker. Op een zes bij zes meter groot canvas naast het STRAAT museum pronken Dusan Tadic, Lisandro Martínez en Ryan Gravenberch met de kampioensschaal. Het kunstwerk heeft als passende titel ‘Kings of the Game’.

“Het artwork straalt kracht en winnaarsmentaliteit uit. Tadic als aanvoerder, Martínez met zijn passie en strijd en Gravenberch als doorgebroken talent. Het tekent waar Ajax en Bud samen voor staan: grootheid,” aldus de kunstenaar Tim Rodermans. 

Tim liet zich inspireren door het succes van Ajax, met een passend kunstwerk als resultaat. Het artwork dient als eerbetoon aan de 35ste landstitel en de behaalde successen van de club en zijn spelers. Net als Bud heeft Tim als doel om mensen te inspireren om kansen te grijpen, ambitie te tonen en successen te vieren.

Het lijkt ons sowieso een goed plan om het levensgrote kunstwerk op het NDSM-plein te bekijken, maar je kunt het artwork ook in een kleinere variant winnen.

Hoe? Nou, door het goede antwoord te geven op onderstaande prijsvraag! Leden van Ajax Life (18+) kunnen dat doen tot en met 11 mei.

Prijsvraag: wie werd er ‘King of the Match’ in het kampioensduel met FC Emmen?

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.  

Stap 1 van 2

Deze prijsvraag is alleen voor leden van Ajax Life

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >