Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een reis voor twee personen naar het prachtige Curaçao!

Ben je al een beetje bijgekomen van het kampioensfeest? Wij feesten hier nog even door! Om jullie als kersverse kampioenen te feliciteren, biedt Curaçao iets heel gaafs aan. Wij mogen in samenwerking met hen namelijk een reis voor twee personen naar het eiland weggeven!

04 mei 2021 - 09:33
C800
Zie jij jezelf hier al staan? © Curaçao

Een wat?! Een reis! Ter waarde van €2.500,- maar liefst. Ja, je leest het goed! Wij mogen in samenwerking met Ajax’ partner een vakantie voor twee personen naar het prachtige Curaçao weggeven. In de trip is een verblijf van zeven nachten (met ontbijt) in een tweepersoonskamer bij LionsDive Beach Resort opgenomen, inclusief twee vliegtickets (economy). 

We snappen best dat je steil achterover slaat bij het lezen van deze prijsvraag. Of dubbelziet, net als Ajax dit weekeinde deed. Dit is niet zomaar een prijs, hoor! Dit wil je écht winnen. Zie jij jezelf al dobberen in het azuurblauwe zeewater van Curaçao, om vervolgens heerlijk van de zon te genieten op je meegenomen Ajaxhanddoek? We zijn nu al jaloers!

Maar voordat het dagdromen werkelijkheid wordt, is het natuurlijk wel zaak dat je wint. Laat ons in het formulier hieronder weten waarom jij – of iemand anders – deze vakantie verdient en wie weet zit jij, hij of zij straks in het vliegtuig!

De winactie is alleen voor leden van Ajax Life (18+) en meedoen kan tot en met donderdag 13 mei.

Voordat je meedoet, is het goed om te weten dat de reisperiode afhankelijk is van de coronasituatie. De periode blijft wel ten alle tijden flexibel en wordt bepaald op basis van de beschikbaarheid. Als je wint, gaat de verdere afstemming van de reis in overleg met Curaçao.

Prijsvraag: waarom verdien jij  – of iemand anders – deze reis naar Curaçao?

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.  

Stap 1 van 2

Deze prijsvraag is alleen voor leden van Ajax Life

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >