Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schrijf je in voor laatste plekjes Ajax Clinics en train als een échte Ajacied!

Heb je nog niks te doen op zondag 23 mei? Mooi, want dan hebben we iets leuks voor je! Op die dag staan er weer twee Ajax Clinics op het programma, waarin je traint als een échte Ajacied. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!

20 mei 2021 - 09:47
Camps 1200
Leer keepen als Stekelenburg en schieten als Tadic! © Camps & Clinics

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een échte Ajacied te trainen. Voor de 23ste staan er twee masterclasses gepland. Eentje speciaal voor keepers en eentje in het teken van traptechniek. Je leert dan keepen als Maarten Stekelenburg en schieten als Dusan Tadic. 

Beide Ajax Clinics zijn voor voetballers tussen de 12 en 16 jaar oud. De training begint om 9.15 uur en is om 16.00 uur weer afgelopen. De lunch is inbegrepen, terwijl je ook een toffe bidon, een certificaat en twintig procent korting in de Ajax Fanshop krijgt. Klinkt goed, toch? 

Oja, als lid van Ajax Jonge Schare krijg je ook nog eens tien procent korting op de Ajax Clinics! Als je bij het afrekenen je achtcijferige lidnummer invult, wordt de korting automatisch verrekend. 

Zoals het er nu naar uitziet, mogen er helaas geen ouders/verzorgers komen kijken tijdens de Ajax Clinics. Dat is niet leuk, maar het hoort bij de genomen coronamaatregelen. Je ouders kunnen je uiteraard wel halen en brengen, terwijl ze s’ochtends even kennis kunnen maken met de trainers.

Mocht het tegen die tijd wel weer mogelijk zijn om de clinic bij te wonen, dan worden de deelnemers hierover geïnformeerd. Er worden sowieso voldoende foto’s gemaakt en deze komen achteraf keurig bij iedereen terecht. Dat komt allemaal goed!

Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >