Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Quinten en Jurriën Timber voetballen volgend seizoen tégen elkaar

Hij zat al wel een paar keer op de bank, maar tot een invalbeurt kwam het voor Quinten Timber (nog) niet. Zodoende gebeurde het tot op heden niet dat we weer een voetbaltweeling in Ajax 1 zagen. Frank en Ronald de Boer blijven waarschijnlijk de laatsten, zeker nu Quinten voor drie jaar tekent bij FC Utrecht.

05 mei 2021 - 10:43
Timbers 1200
Samen kampioen van de Onder 19, maar nu scheiden de wegen. © Pro Shots

Quinten Timber trekt vanaf seizoen 2021/2022 een ander wit-rood shirt over de schouders, namelijk dat van FC Utrecht. Hij gaat voetballen in de Domstad, waar hij ook is geboren. Quinten vertrekt transfervrij. Daar waar Jurriën monsterstappen maakt in het eerste van Ajax, kwam Quinten tot de conclusie dat hij zo ver (nog) niet is.

“Ik ben naar mezelf gaan kijken en heb overwogen welke stap ik wil maken,” aldus Quinten over zijn overstap naar FC Utrecht. “Sportief gezien wil ik een mooie stap maken. FC Utrecht is een fantastische club, met fantastische fans. Ik vind de ambities die ze hebben heel mooi en wil daar graag een bijdrage aan leveren.”

Een debuut in het eerste van Ajax was dus even dichtbij, maar de deur gaat nu dicht om in de Galgenwaard weer open te gaan. Met Jong Ajax kwam Quinten veertig keer in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Uitkijken naar de confrontaties tussen Ajax en FC Utrecht doen we nu nog meer. Het worden immers ook confrontaties tussen de gebroeders Timber. Zin in!

Oh ja, succes Quinten! Zet ‘m op!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >