Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: mail je mening over ons magazine!

Waar Marc Overmars en Erik ten Hag de zomerstop benutten om te sleutelen aan een nieuwe winnende formatie voor 2021/2022, doen wij dat als redactie uiteraard ook. Niet alleen voor online, maar in het geval van deze oproep ook voor het magazine Ajax Life, dat tien keer per seizoen exclusief verschijnt bij ruim 87.000 leden van SV Ajax.

31 mei 2021 - 15:16
Covers 1200
We benutten de zomerstop om te sleutelen aan een nog beter magazine! © Ajax Life

Bij Ajax geldt: goed is niet goed genoeg. Voor het magazine zijn we altijd op zoek naar beter. Wat is van toegevoegde waarde? Waar is het wellicht beter 'door te selecteren'? Heb jij originele, bijzondere ideeën voor bijvoorbeeld interviews, achtergrondverhalen, reportages, columnisten, illustraties, fotografie, jeugdopleiding, Ajax Vrouwen? Laat je horen!

De redactie gebruikt de junimaand om nieuwe plannen te smeden voor het komende seizoen, dus horen we logischerwijs graag zo snel mogelijk wat er onder onze lezers leeft.

Dus: heb jij tips, suggesties, opbouwende kritiek of wil je ons gewoon laten weten dat je tevreden bent, aarzel dan niet en stuur snel een berichtje met een korte uitleg bij je idee naar redactie@svajax.nl of hoofdredacteur @S_Zeldenrijk. Wie weet zie je jouw suggestie(s) terug in het eerste magazine van het nieuwe seizoen (verschijndatum 13 augustus).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >