Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op een Dita Flight zonnebril van Schmidt Optiek!

De temperaturen stijgen, de zon breekt steeds vaker door en we maken ons langzaam op voor de zomer. Precies om die reden geven wij in samenwerking met Schmidt Optiek een Dita Flight zonnebril weg. Als je wint, mag je ook nog eens de kleur zelf uitkiezen!

07 mei 2021 - 09:34
Zonnebril800 (1)
Kijk, dit is het model wat je kunt winnen. Staat je goed, Andy! © Schmidt Optiek

Ajacieden die geregeld in Amsterdam komen, kennen Schmidt waarschijnlijk wel. De winkel op het Rokin is namelijk de oudste optiekzaak in Nederland en behoort tot de 200 nieuwe Rijksmonumenten. Na de oprichting in 1866 werd er ook een vestiging op het Gelderlandplein geopend. Een échte Amsterdamse optiek dus! 

Omdat Schmidt Optiek en SV Ajax de passie voor Amsterdam en Ajax delen, vonden we dit een mooie aanleiding om gezamenlijk een prijsvraag uit te schrijven. Wat je kan winnen? Een Dita Flight .006 zonnebril (ter waarde van €475,-)! De bril is in een boel kleurtjes verkrijgbaar, maar de keuze daartussen laten we lekker bij de winnaar.

Om kans te maken op deze zonnebril moet je wel eerst het goede antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag is alleen voor leden van Ajax Life (18+) en je kunt meedoen tot en met zondag 16 mei. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaar. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben namelijk ook nog een kortingscode voor je, waarmee je gedurende de hele maand mei 12,5 procent korting krijgt bij Schmidt Optiek. Om jouw korting te verzilveren, gebruik je de code SVAjax12_5%

Prijsvraag: welke twee Ajacieden zagen we dit seizoen met een Davids-achtige bril voetballen?

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.  

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >