Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Laatste potje van seizoen zit erop, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Het voelt nog helemaal niet zo lang geleden dat Ajax het seizoen op Het Kasteel aftrapte, maar 34 speelronden later zit het er echt alweer op. Het slotakkoord vond plaats in Gelredome, waar de kampioen afscheid nam van een bizar seizoen (1-3). Tijd voor een laatste fotoverslag!

17 mei 2021 - 12:20
Fotovitaja800
Pasveer en Tadic lijken het nu al prima met elkaar te kunnen vinden! © Pro Shots

Aan alle mooie dingen komt een einde, zo ook aan dit seizoen. Het was een bijzonder voetbaljaar, met helaas lege tribunes en veel gedoe, maar gelukkig ook met een heerlijk officieus kampioensfeestje en het behalen van de dikverdiende dubbel.

Op bezoek bij Vitesse was er niet veel meer om voor te spelen, alhoewel het behalen van de magische grens van honderd doelpunten toch een mooie kers op de taart was. Verder dachten de spelers op het veld stiekem al aan vakantie.

Met een 1-3-zege op Vitesse nam Ajax in ieder geval op een goede manier afscheid van 2020/2021. Voordat we in zomerslaap gaan, rest er nog één ding: plaatjes kijken van het laatste duel! De foto’s zijn gemaakt door Pro Shots. 

Veel kijkplezier en tot volgend seizoen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >