Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Geen vermakelijke klassieker, maar wél vermakelijke foto’s!

Nee, deze editie van de klassieker was er niet eentje die we ons over jaren nog herinneren. Geen spanning, geen beleving en geen ziel. Ajax en Feyenoord zorgden dan wel niet voor een vermakelijke klassieker, maar het duel leverde wel vermakelijke foto’s op!

10 mei 2021 - 12:02
Fotofeyaja800
Blije Ajacieden en balende Feyenoorders. Zo zien we het graag! © Pro Shots

Je weet vooraf al dat een klassieker zonder supporters een groot deel van zijn charme verliest. Die vijandigheid in De Kuip is heerlijk, vooral als je het publiek na een doelpunt muisstil weet te krijgen. Nu bleef het de gehele wedstrijd muisstil. Iets wat duidelijk invloed had op het duel. 

Want pfoe, het vertoonde spel was met vlagen echt klassieker-onwaardig. Ajax speelde op halve kracht, terwijl Feyenoord simpelweg niet beter kon. Het legt de niveauverschillen in ieder geval wel pijnlijk bloot. Voor de Rotterdammers dan, want na een eenvoudige 0-3-zege in de Havenstad hoor je ons niet klagen.

Het werd weliswaar een zielloze klassieker, maar er gebeurde toch nog genoeg op het veld. Een handsbal, twee rode kaarten, een gemiste pingel, twee eigen doelpunten en een gratis judolesje. De fotograaf van Pro Shots legde het allemaal vast, terwijl wij de leukste platen verwerkten tot een vermakelijk fotoverslag.

Als je klaar bent met plaatjes kijken, vragen we je om je stem uit te brengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Het is razend spannend in het eindklassement, dus iedere stem telt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >