Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax - VVV samengevat in fotoverslag vol sfeeracties en emoties

Het laatste thuisduel van het seizoen was een beetje een vreemde. Een fraaie sfeeractie, een verrassende opstelling, een wanhopige tegenstander en emoties die verschilden van blij tot droevig.

14 mei 2021 - 12:33
Fotoajavvv800
Naast een erehaag nam VVV ook 35 stukken vlaai mee. Klasse! © De Brouwer

Terwijl Ajax al lang en breed was uitgespeeld dit seizoen, vocht VVV-Venlo nog voor zijn laatste kans om in de eredivisie te blijven. Het bleek voor de Venlonaren een kansloze missie, met een 3-1-nederlaag en degradatie als gevolg.

Het expres verspelen van punten was wat overdreven, maar we kunnen niks anders dan concluderen dat VVV gewoon een club met een flinke dosis klasse is. Waar Feyenoord geen trek had in een erehaag, waren de Limburgers zo sportief om deze wel te vormen.

Complimenten dus voor VVV, maar ook zeker voor de vrijwilligers die de fraaie choreo mogelijk hebben gemaakt. De lange zijde van de Arena was prachtig versierd met rode vuilniszakken, terwijl we de drie kampioenssterren en ‘XXXV’ in het wit terugzagen.

Het werd dus vooral een wedstrijd vol randzaken, die huisfotograaf De Brouwer in onderstaande plaatjes heeft samengevat.

Vergeet na het foto’s kijken niet te stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, want het is de een-na-laatste keer dit seizoen dat dit kan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >