Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij inhaalwedstrijd Ajax - Utrecht!

De ontknoping van de eredivisie komt steeds dichterbij. Ajax staat er goed voor, maar nu is het zaak om de schaal ook echt naar Amsterdam te halen. Jij kan de kampioensstrijd van wel heel dichtbij meemaken. Hoe? Door mee te doen aan deze prijsvraag!

01 april 2021 - 13:34
Ballenjongenutr800
Dit lijkt ons echt een prima plek, hoor! © De Brouwer

Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk een nieuwe datum gevonden voor het spannende eredivisieduel tussen Ajax en FC Utrecht. De wedstrijd die eerder nog werd afgelast door de sneeuw en code rood wordt nu op donderdag 22 april om 20.00 uur afgewerkt. En jij kan daarbij zijn!

Huh, er mag toch geen publiek in de Johan Cruijff Arena komen? Dat klopt, maar ballenjongens en -meisjes zijn gelukkig nog wel hard nodig! Vanachter de boarding zorgen zij dat uitgespeelde ballen weer netjes op een pion komen te liggen. Ook schoonmaken van de ballen hoort tot hun takenpakket. Mondkapje voor en gaan!

Zie jij het wel zitten om ballenjongen of -meisje te worden? Let dan nu even op! We zoeken namelijk drie leden van Ajax Jonge Schare die tijdens Ajax - Utrecht dicht op de actie willen zitten. Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je wel eerst het juiste antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 5 april. 

Eén ding is wel goed om te weten voor je meedoet: door corona mogen ouders, vrienden of familie niet met je mee naar binnen, dus zorg dat er iemand is die je wil wegbrengen en ophalen. Dat is niet leuk, maar het zijn ook de regels waar wij ons aan moeten houden. 

Prijsvraag: welke oud-Ajacied, die ook een verleden heeft bij AS Roma, speelt nu bij Utrecht?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >