Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Ajax - VVV-Venlo!

Ajax speelt zijn laatste thuisduel van dit seizoen op donderdag 13 mei tegen VVV-Venlo. De spelers trappen op deze Hemelvaartsdag af om 14.30 uur. Voor dit lekkere potje voetbal zoeken we nog ballenjongens en -meisjes. Zie jij dat wel zitten? Doe dan snel mee aan deze prijsvraag!

29 april 2021 - 08:34
Ballenjongens Vvv 1200
Zeg nou zelf, hier wil je toch ook tussen staan? © De Brouwer

Kampioensschaal nummer 35 staat (als alles goed gaat) al in de prijzenkast te glimmen als Ajax en VVV-Venlo tegen elkaar voetballen. Het is alweer het laatste thuisduel en dan zit het seizoen er zo goed als op. Ajax sluit af met een uitwedstrijd op bezoek bij Vitesse en dan is het echt klaar.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je proberen om er op de valreep bij te zijn. Als ballenjongen of -meisje! Langs het veld, dicht op alle actie! Hoe tof is dat? Nou ja, heel tof. Dat lijkt ons duidelijk!

We zoeken drie leden die graag kans maken op deze dikke prijs. Je moet dan wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 3 mei. Daarna krijgen de winnaars bericht.

Of er publiek (en dus ook ouders van winnaars) bij mag zijn, dat weten we nog niet. Over eventuele wijzigingen in coronaregels houden we natuurlijk contact met de winnaars. Komt helemaal goed.

Hoe heet de trainer van VVV-Venlo?

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >