Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een speelkleed van Amsterdam met daarop de Johan Cruijff Arena!

Hoi Ajaciedjes! We hebben weer een leuke prijsvraag voor je klaarstaan. We mogen namelijk tien speelkleden van de stad Amsterdam weggeven, met daarop natuurlijk het mooiste stadion van Nederland. Uren speelplezier gegarandeerd!

23 april 2021 - 11:20
Speelkleed800
Kijk, Lucky vindt het speelkleed ook tof! © Ajax Kids Club

Naast een speelkleed van Amsterdam heeft City-Play ook van 31 andere steden in Nederland, België en Duitsland een mooi tapijt gemaakt. Er zijn zelfs speelkleden van de Elfstedentocht en het racecircuit in Zandvoort verkrijgbaar! Gaaf, hè?

Lucky vindt vooral het speelkleed van Amsterdam tof, want dat is de stad waar Ajax vandaan komt. Op het tapijt vind je onder andere het vliegveld Schiphol, de dierentuin Artis en de Johan Cruijff Arena. Het mooiste stadion van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken!

Het kleed is 130 bij 160 centimeter en heeft een aan de onderkant anti-slip-laag, zodat je niet uitglijdt tijdens het spelen. Het tapijt is niet alleen leuk, maar ook heel erg leerzaam. Voor je het weet, wijs je zo de gaafste plekken in Amsterdam aan! 

Eerst lekker scheuren over de grachten van Amsterdam, daarna een warme chocomelk drinken in de Jordaan, vervolgens even boodschapjes doen op de Albert Cuyp markt en dan snel door naar de Johan Cruijff Arena om naar Ajax te kijken. Dat klinkt goed, toch?!

Om kans te maken op één van de speelkleden, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de vraag hieronder. De prijsvraag is alleen voor leden van de Ajax Kids Club (0 t/m 11 jaar) en je kunt meedoen tot en met woensdag 5 mei. 

Hoor jij straks niet tot één van de winnaars? Dan hebben we alsnog wat gaafs voor je! Je krijgt namelijk twintig procent korting bij Speelkleed.nl met de code SVAjax20. Deze is de hele maand mei geldig.

Prijsvraag: hoe heet het treinstation dat het dichtstbij de Johan Cruijff Arena ligt?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan aan

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >