Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We benadrukken het belang van Tadic graag nog even op onze wallpaper!

Nog twee te gaan. Nog twee potjes winnen en Ajax is kampioen. Voor de 35e keer alweer. Een kampioenschap is altijd van het collectief, want je moet het immers samen doen. Toch lichten we graag de aanvoerder van het collectief uit! Wat moet Ajax toch zonder Dusan Tadic?

12 april 2021 - 11:18
Wprkcuit800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

We kunnen eigenlijk niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk Tadic voor dit Ajax is. De Serviër blinkt zeker niet iedere wedstrijd uit, maar staat er wel altijd op de momenten dat zijn ploeg hem nodig heeft. Tenminste, als we de gemiste pingel tegen AS Roma even vergeten… 

Maar goed, verder liegen de statistieken van Tadic er niet om. In 28 competitieduels maakte de captain veertien doelpunten en leverde hij dertien assists af. Dat zijn echt prima cijfers, hoor! Met een directe bijdrage aan 27 doelpunten staat Tadic dan ook op plek twee in het ‘Most Valuable Player’ klassement. 

Ook tegen RKC was Tadic maar weer eens belangrijk met een assist, alhoewel de afwerking van Sébastien Haller er ook zeker mocht wezen! Verder zagen we de aanvoerder als vanouds weer druk coachend, wijzend en aanmoedigend rondrennen in de fietsenstalling van Wolluk. Dat blijft toch een mooi gezicht.

Nog twee potjes winnend afsluiten en Tadic mag de schaal omhooghouden. Nog twee overwinningen en missie ‘Pak Schaal 2.0’ is geslaagd. Nog twee zeges en de 35e landstitel is binnen. Wij kunnen echt niet wachten! En jij vast ook niet. 

Als het zover is, maken we uiteraard een fraaie wallpaper van het kampioensfeestje, maar tot die tijd zul je het echt nog even met de wallpaper van Tadic moeten doen. Dat is ook geen straf, toch? Oja, vergeet na het installeren geen screenshotje te sturen!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >